2010-11-08 16:27:42• hírek • Póti Orsolya

A Karaoke Live legjobbjaival lép fel a 4Ever

Remek hangulat jellemezte a Szatmár.ro és a Music'at Pub Karaoke Live tehetségkutató versenyét, és a szombat esti 4Ever koncert sem lesz másképp, hiszen a zenekar a Karaoke Live legjobbjaival zenél majd együtt.

Egy kis változtatásnak köszönhetően kirobbanó siker övezte a Szatmár.ro és a Music'at közös rendezvényét az egy hónapon át zajló Karaoke Live-ot. A versenyzőknek idén a zenei alapot nem a számítógép adta, hanem a szatmárnémeti 4Ever zenekar játszotta élőben a jelentkezők által kiválasztott dalokat.

Az énekesek és a 4Ever találkozásából valami igazán jó sült ki, hiszen az eredmény remek lett. A zenekar és a zsűri egy cseppet sem túlzott akkor, amikor kijelentette: igazi tehetségek jelentkeztek a versenyre, mert alig akadt olyan énekes, aki legalább egy 10-es minősítést be ne szerezett volna. A verseny első helyezettje Pataki Ágota lett, a második Süveg Károly és harmadik pedig Halász Bea.



A 4Ever zenekar


November 13-án, a Music'at Pubban újra átélhetjük a Karaoke Live-os estéket, mivel ismét együtt fog zenélni a tehetségkutató verseny első három helyezettje és a 4Ever együttes. A közös koncert este 21 órától veszi kezdetét, a belépés pedig mint általában, most is ingyenes. A rendezvényre ajánlott  időben asztalt  foglalni, mert bizonyára rengetegen kíváncsiak lesznek a tehetséges énekesek és az együttes  közös produkciójára.



A Karaoke Live első három helyezettje


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: